Tech Fleece

Benieuwd naar wat Tech Fleece is? Lees hier alles over het populaire Nike Tech Fleece en waaruit de collectie bestaat.

Wat is Tech Fleece?

Het maakt niet uit wat voor weer het is, Nike Tech Fleece blijft altijd presteren. Het beschermt je spieren door warmte vast te houden met de benodigde isolatie en laat je tegelijkertijd soepel en optimaal bewegen door het lichte gewicht. Gemaakt van duurzame materialen die prettig aanvoelen en je lichaam laat ademen. Topsporten met details.

Nike Tech Fleece is kleding dat modern en innovatief is. Niet alleen te gebruiken om in te trainen, maar ook om lekker in te chillen. Sportief en lifestyle in één. Het zit lekker comfortabel en voelt aan beide zijden lekker zacht aan zonder dat er extra stof nodig is of het je extra dik maakt. Het is een snelle outfit die er altijd goed uitziet. Je ziet ze tegenwoordig overal in het straatbeeld.

Zoek jij die toffe Nike Tech Fleece pak?
Bekijk collectie

Pasvorm Nike Tech Fleece kleding

Nike Tech Fleece kleding staat bekend om zijn comfortabele en moderne pasvorm. De kleding heeft over het algemeen een slanke pasvorm die je lichaam volgt zonder te strak te zitten. Dit zorgt voor een gestroomlijnde look. Het Tech Fleece-materiaal is enigszins rekbaar, wat zorgt voor extra comfort en bewegingsvrijheid. Dit is ideaal voor zowel dagelijks gebruik als sportieve activiteiten. 

Het is belangrijk om je normale maat te kiezen, tenzij je een lossere pasvorm wilt. In dat geval kun je overwegen een maat groter te nemen. Nike biedt vaak maattabellen aan op hun website om je te helpen de juiste maat te kiezen. 

De jassen en de hoodies hebben meestal een iets langere pasvorm aan de achterkant voor extra dekking. Ze zijn ontworpen om een flatterende look te bieden zonder in te boeten op comfort. Nike Tech Fleece broeken hebben vaak een taps toelopende pasvorm, wat betekent dat ze bij de heupen en dijen breder zijn en smaller toelopen naar de enkels. Dit geeft een moderne, sportieve uitstraling.

 

Nike Tech Fleece collecties

De Nike Tech Fleece collecties bestaat uit meerdere artikelen van Nike Tech Fleece trainingspakken tot aan korte broeken, vesten, hoodies, petten en meer. Ze zijn er voor zowel heren, dames als kinderen. Er zijn zowel zomersets, als wintersets. Voor de zomer kun je denken aan een korte broek met shirt en voor de winter een lange broek met hoodie.

In 2014 is Nike Tech Fleece super populair geworden door het WK voetbal. Hier liepen meerdere grote voetbalspelers rond in de nieuwste Nike Tech Fleece trainingspakken. Spelers waaronder Neymar Jr. en Christiano Ronaldo. Sindsdien is het niet meer weg te denken. Door deze populariteit heeft Nike tegenwoordig ook Nike Club Tech Fleece. Voetbalclubs die Nike sponsort hebben zo hun eigen Tech Fleece collectie. Hiermee loop je er niet alleen stijlvol bij, maar steun je tegelijkertijd ook je eigen favoriete voetbalclub. Zo kun je rondlopen in een FC Barcelona Trainingspak, Chelsea Tech Fleece en meer.

Naast Club Tech Fleece zijn er ook van de landen oftewel nationale elftallen Tech Fleece beschikbaar. Zo heeft Oranje zijn eigen Nike Nederland Tech Fleece voetbalhoodie en voetbalbroek in het blauw.

Nederland Tech Fleece

Waar kan je Nike Tech Fleece kopen?

Je kunt Nike Tech Fleece kopen bij verschillende winkels en online retailers. De meest betrouwbare bron is natuurlijk de officiële website van Nike. Hier vind je een breed assortiment aan Nike Tech Fleece-producten. Grote sportwinkels zoals Foot Locker, JD Sports, en Intersport hebben vaak een ruime selectie van Nike-producten, inclusief Tech Fleece. Soms hebben ze ook exclusieve modellen of kleurvarianten die alleen in deze winkels verkrijgbaar zijn.

Daarnaast bieden veel online retailers ook Nike Tech Fleece-producten aan. Een populaire online shop is Voetbalshop.nl. Controleer altijd de beschikbaarheid en prijzen, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van de winkel en het seizoen.

Direct Tech Fleece kopen bij Nike
Nu kopen

Hoe moet je Nike Tech Fleece wassen?

Het is belangrijk om Nike Tech Fleece kleding op de juiste manier te wassen om de kwaliteit en prestaties te behouden. Gebruik een wasmachine en stel de temperatuur in op koud of lauw water. Vermijd hete temperaturen, omdat deze de vezels van het fleece-materiaal kunnen beschadigen.

Gebruik een mild wasmiddel dat geschikt is voor fijne stoffen. Vermijd wasmiddelen met bleekmiddel of andere agressieve chemicaliën, omdat deze de stof kunnen beschadigen.

Draai het Nike Tech Fleece-kledingstuk binnenstebuiten voordat je het in de wasmachine plaatst. Dit helpt om de buitenkant van het kledingstuk te beschermen en voorkomt dat eventuele prints of details vervagen.

Vermijd het gebruik van wasverzachter bij het wassen van Nike Tech Fleece. Wasverzachters kunnen een residu achterlaten op de stof en de ademende eigenschappen verminderen.

Was Nike Tech Fleece-kledingstukken samen met vergelijkbare kleuren om kleurdoorloop te voorkomen.

Kies een mild wasprogramma, zoals het delicate programma of het fijne wasprogramma, om de stof voorzichtig te reinigen zonder deze te beschadigen.

Hang Nike Tech Fleece-kledingstukken uit om aan de lucht te drogen of droog ze in de droger op een lage temperatuur. Vermijd hoge hitte, omdat dit het fleece-materiaal kan beschadigen of krimpen.

Door deze richtlijnen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je Nike Tech Fleece-kledingstukken schoon blijven en hun kwaliteit behouden, zodat je er langdurig van kunt genieten.

Bekijk een geschikte Tech Fleece pak voor jou!
Nu bekijken

Hoe moet je Nike Tech Fleece wassen?

Veelgestelde vragen over Tech Fleece

Waar is Nike Tech Fleece van gemaakt?

Nike Tech Fleece is gemaakt van een combinatie van polyester en katoen.

Hoe lang gaat mijn Tech Fleece mee?

Met goede zorg gaat je kleding jarenlang mee. Vooral als je deze met de juiste wasvoorschriften blijft wassen. Dus niet te warm en zonder wasverzachter.

Van welke landen is er Tech Fleece beschikbaar?

Momenteel is Tech Fleece van de volgende landen beschikbaar: Nederland, Kroatië, Frankrijk, Portugal en Engeland. Er zullen in de toekomst meer volgen.

Kan Nike Tech Fleece in de droger?

Nee, want in de droger kan deze krimpen en verkleuren. Daarnaast kunnen de vezels minder zacht worden.

 

Klaar om te knallen met Nike Tech Fleece? Bekijk en vergelijk hier de complete collectie Nike Tech Fleece van verschillende aanbieders.